Menu
Your Cart

Expotehnica - Despre noi

Inca din 1998 EXPOTEHNICA (SC Expotehnica SRL, cu sediul in DN1, km5, Ploiesti, 107070, inregistrata la Reg.Com - J29 /388 /1998, CUI - 10379328)  s-a preocupat sa prezinte clientilor nostri produse noi, tehnologie noua si service in garantie si postgarantie la toate produsele oferite. Incercam in permanenta sa ne respectam partenerii, sa aflam nevoile si sa prezentam oferte speciale.Politica EXPOTEHNICA

Politica EXPOTEHNICA este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.Misiune, viziune si valori EXPOTEHNICA


Misiune
Misiunea noastra este dezvoltarea afacerii in conditiile respectarii reglementarilor legale, a angajamentului social al firmei, dar si a calitatii si integritatii mediului inconjurator. Calitatea oferita presupune respect fata de clienti, conditie absolut necesara in dezvoltarea afacerii si scop declarat al firmei. Inca din 2004 am fost certificati ISO 9001. In 2009 am primit recertificarea ISO 9001:2007, precum si certificarea conform EN ISO 14001:2004, BS OHSAS 18000:2007 si SA 8000 din partea EUROCERT.

Viziune
Viziunea noastra este furnizarea de produse si servicii de calitate. Politica EXPOTEHNICA este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes

Valori
Valorile EXPOTEHNICA sunt orientate catre client, misiunea principala fiind Clientul pe primul loc. Principalele valori promovate de noi sunt atitudinea corecta si respectul fata de client, angajament, integritate, munca in echipa. Fiecare client este tratat special si intocmim oferte cu conditii de pret si de plata cat mai convenabile de la toti furnizorii aflati in portofoliul nostru. In vederea asigurarii de servicii cat mai bune pentru clientii nostri oferim service in garantie si postgarantie pentru toate echipamentele oferite la vanzare.


EXPOTEHNICA si distributia sculelor electrice

EXPOTEHNICA este numarul 1 pe piata din judetul Prahova la vanzarea de echipamente industriale. Pe piata din Romania suntem printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii, oferind servicii complete clientiilor nostri. Anual am reusit sa dezvoltam colaborarea cu furnizorii nostrii pentru a oferi cele mai bune conditii si partenerilor nostri. Ne alegem furnizorii in functie de potentialul acestora de a satisface cerintele clientilor nostri in domeniul serviciilor – tehnologie noua, produse noi, asigurearea de piese de schimb pentru service in garantie si postgarantie.
EXPOTEHNICA distribuie scule electrice de la producatori de renume mondial precum BOSCH, MAKITA, FEIN, DEWALT, HITACHI, cat si SKIL, MAKTEC. Stocurile de scule si piese de schimb pentru acestea va stau la dispozitie. Pentru aceste scule electrice veti gasi la noi si toata gama de accesorii necesara - burghie metal si lemn, burghie SDS Plus si MAX, dalti si spituri, carote diamantate beton, carote metal, panze pendular, discuri lemn, discuri metal si produse abrazive si alte accesorii de care aveti nevoie


EXPOTEHNICA si domeniul constructiilor

- Pentru domeniul constructiilor EXPOTEHNICA este furnizor de utilaje de mica mecanizare care va vor ajuta in proiectele dumneavoastra. Aceste utilaje de constructii cuprind maiuri compactoare, taietoare de asfalt / beton, vibratoare de beton, placi compactoare, vibratoare de beton si masini de finisat betonul. Calitatea deosebita a acestor utilaje este asigurata de furnizori importanti precum GOLZ, OSCAR, TECHNOFLEX, ARTEK in calitate de importator direct.
- Pentru partenerii nostri venim in intampinarea problemelor de pe santier cu tehnologie noua in domeniul gauriri betonului, betonului armat, dar si a altor materiale de constructii. Masinile profesionale de gaurit cu carota WEKA sunt destinate gauriri fara percutie. Aceste masini au posibilitatea de a lucra manual sau fixate pe stativ, pentru gaurirea umeda sau uscata, ceea ce le ofera maximul de eficienta.
- Deasemenea dispunem de tehnologia necesara pentru reconditionarea carotelor in cazul deteriorarii acestora. Discurile si carotele diamantate oferite de noi sunt de la TEAM THALER si GOLZ, producatori germani de astfel de accesorii.
- Oferta generala cuprinde si generatoare de curent monofazate, trifazate si cu sudura cu puteri de la 1 kVA pana la 300 KVA. Producatorii acestor utilaje sunt TRESZ si KIPOR.
- Pentru clientii nostri oferim compresoare de aer cu piston si elicoidale BALMA, CHICAGO PNEUMATIC, scule pneumatice CHICAGO PNEUMATIC si RODCRAFT.
- Diversitatea ofertei noastre este completata de scule si unelte de mana UNIOR, WIHA si STANLEY.
- Sectorul de curatenie si spalare este reprezentat de masini de spalat cu presiune si aspiratoare profesionale GHIBLI, motounelte, motofierastraie, motocoase produse de firma HUSQVARNA, STIHL si MAKITA.
- Pompe, hidrofoare si motopompe pentru apa curata, apa semimurdara si murdara de la ARTEK, HONDA, PEDROLLO, EBARA, MAKITA si WASSERKONIG.

- In domeniul sudurii EXPOTEHNICA va ofera echipamente pentru sudare MMA, MIG-MAG, TIG si echipamente pentru taierea cu plasma, accesorii oferite de DUCTILsi TELWIN. Avem in oferta generala consumabile de sudura - electrozi de toate tipurile, sarma plina si tubulara mig-mag, sarma pentru sudura tig, baghete brazare, etc. produse de grupul SAF-FRO.
- Oferta generala de servicii este completata cu activitatea de inchirieri scule electrice si utilaje pentru constructii, impreuna cu accesoriile necesare. Tarifele sunt convenabile, iar pentru o durata mai mare de inchiriere se aplica discounturi semnificative.


EXPOTEHNICA si protectia muncii

Portofoliul nostru de produse include incepand din 2011 si echipamente pentru protectia muncii. Suntem distributori celor mai importanti producatori si importatori de pe piata romaneasca. Selectia acestora s-a efectuat pe baza celui mai bun raport pret/calitate.


Reteaua de distribuitori

Reteaua de distribuitori se intinde in intreaga tara in orasele Brasov, Pitesti, Craiova, Tg. Jiu, Bucuresti, Constanta, Sibiu, Bacau, Cluj Napoca, Oradea etc. In continuare cautam distributori in toate orasele din tara pentru a comercializa echipamentele importate de firma noastra, precum si cele aflate in oferta curenta.


EXPOTEHNICA Service

Pentru a putea dezvolta parteneriate pe termen lung cu colaboratorii nostrii acordam o deosebita importanta activitatii de service in garantie si postgarantie pentru sculele si utilajele pe care le comercializam. Constatarile tehnice si reparatiile sunt efectuate in cadrul celor doua ateliere specializate: atelier utilaje/motoare termice si atelier scule electrice.
Personalul tehnic beneficiaza de pregatire de specialitate si participa periodic la specializarile organizate de producatori. Procedurile clare dupa care se desfasoara activitatea de service garanteaza un traseu optim al sculelor de la receptie, constatare, reparatie si pana la returnarea catre client.Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Expotehnica foloseste fisiere de tip cookie.