Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

24 ian. Bosch abordează sustenabilitatea într-o manieră neconvenţională
iulian.tudose 0 242
Din anul 2018, o echipă de patru persoane din Miskolc, Ungaria lucrează la un proiect de abordare neconvenţională a sustenabilităţii, transformând sticlele din plastic în ambalaje pentru sculele Bosch Power Tools Home and Garden. De atunci, într-un interval de doi ani, aceştia au creat din materiale plastice reciclate peste un mili..
22 ian. Rapid, fiabil şi deosebit de rezistent: telemetru cu laser pentru condiţii dificile pe şantier
iulian.tudose 0 232
GLM 50-27 C şi GLM 50-27 CG sunt telemetrele Bosch cu laser cele mai rezistente. Sunt aparate de măsură robuste pentru condiţiile aspre de pe şantierele de construcţii. Designul inovator şi construcţia robustă a produsului le permit utilizatorilor să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: sarcina lor. De asemenea, telemetrele cu laser ..
17 ian. Sustenabilitate #LikeABosch: Bosch atinge obiectivul de neutralitate climatică
iulian.tudose 1 207
„Când vine vorba despre protecţia climei, cuvintele nu sunt niciodată suficiente pentru a exprima importanţa acesteia. Companiile trebuie să acorde o atenţie sporită eliminării emisiilor de carbon, aici şi acum.” -Dr. Volkmar Denner, Preşedinte al Consiliului de administraţieBosch a devenit prima companie industrială importantă care, în anul ..
05 ian. Generatoare de curent Hyundai
catalin.vlad 0 261
În ultima perioadă, piața generatoarelor de curent Hyundai a înregistrat o creștere semnificativă. Prezentul articol vine în ajutorul clienților și încearcă să răspundă la cele mai frecvente întrebări.-De ce putere am nevoie să-mi dezvolte generatorul ales?Pentru această întrebare răspunsul se află la dvs. În caz de pană de curent, trebuie să vă fa..
15 dec. Produs original sau „Made in China”?
catalin.vlad 0 425
O întrebare de care se lovesc absolut toți colegii mei consultanți în vânzările de scule electrice, este aceasta: echipamentul este original sau made in China?Expotehnica comercializează numai produse originale și piese de schimb de origine. Totuși întrebarea rămâne și acesta este scopul prezentului articol.Datorită globalizării și orientării socie..
09 dec. Balma - definiția puterii aerului comprimat
catalin.vlad 0 280
Încă din anii '50, firma Balma are un cuvânt de spus și s-a impus pe piața compresoarelor. Acest nume, tradiția lui, notorietatea și calitatea italiană, sunt aduse și reprezentate în România de EXPOTEHNICA.De la compresoarele din gama hobby, perfecte pentru dotarea atelierelor persoanelor fizice și până la compresoare cu destinație specială, ..
09 dec. Gama de scule Hyundai
catalin.vlad 0 381
Din anul 2017, Expotehnica Ploiești a inserat pe harta României reprezentanța zonală a sculelor și echipamentelor Hyundai.Procesul de extindere a listei de distribuitori zonali și a centrelor service, prezintă un interes sporit pentru  agenda managementul nostru și invităm agenții economici de profil care vor să devină reprezentanță Hyundai,..
09 dec. GBH 2-26 DFR VS GBH 2-28 F
catalin.vlad 0 399
În gama ciocanelor rotopercutoare profesionale de la Bosch, clasa de 3 Kg, probabil cel mai faimos și cu notorietate pe plan mondial este ciocanul rotopercutor GBH 2-26 DFR. Apărut acum mai bine de 15 ani, acest ciocan rotopercutor a acoperit cu brio toată gama de utilizatori. La ora actuală se găsește pe șantierele marilor constructori, în dotar..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Expotehnica foloseste fisiere de tip cookie.