Generatoare de curent Hyundai

În ultima perioadă, piața generatoarelor de curent Hyundai a înregistrat o creștere semnificativă. Prezentul articol vine în ajutorul clienților și încearcă să răspundă la cele mai frecvente întrebări.

Ce putere trebuie sa dezvolte generatorul ales?

Pentru această întrebare răspunsul se află la dvs. În caz de pană de curent, trebuie să vă faceți o listă cu toți consumatorii pe care-i vreți funcționali. Ideal este să alegeți un generator de putere mare, dar dacă bugetul nu permite, ideal este să vă stabiliți niște priorități. Spre exemplu aveți nevoie de iluminat, frigider, televizor și aparat de făcut cafea. Se însumează consumul fiecărui electrocasnic și rezultatul este exact puterea de care aveți nevoie. Recomandăm o rezervă de putere de aproximativ 500W.

Ce este automatizarea?

Automatizarea generatoarelor de curent depistează lipsa curentului din rețea și dă comandă de pornire generatorului. În momentul în care pana de curent se termină, automatizările sesizează prezența curentului în rețea și opresc generatorul. Vă ajută foarte mult atunci când nu sunteți acasă sau pe timpul nopții.

Toate generatoarele Hyundai sunt compatibile cu automatizarea?

Nu. Pentru ca un generator să funcționeze cu automatizare trebuie să fie cu pornire electrică și conectică specifică. Generatoarele cu pornire manuală la sfoară nu sunt compatibile cu automatizările.

Un generatorul cu pornire la sfoară poate alimenta o casă?

Dacă puterea unui generator cu pornire la sfoară este suficientă pentru consumatorii dvs și dacă aveți circuit separat pentru el, inclusiv rețea de prelungitoare electrice, nu este absolut nici o problemă. Singurul impediment este că atunci când apare o pană de curent, generatorul se pornește manual.

Ce înseamnă AVR?

O să vedeți pe siteul Expotehnica generatoare Hyundai cu AVR. Aceste generatoare de curent au un curent de foarte bună calitate. Adică nu sunt fluctuații de tensiune care pot afecta aparatele electrocasnice cu multe componente electronice. Pe scurt, AVR-ul este un stabilizator de tensiune.

Cu speranța că am lămurit câteva din întrebările dvs, vă așteptăm în magazinul fizic sau magazinul online

generator curent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *