Gama de scule Hyundai

Din anul 2017, gama de scule Hyundai este prezenta in Romania prin Expotehnica .

Procesul de extindere a listei de distribuitori zonali și a centrelor service, prezintă un interes sporit pentru  agenda managementului nostru. Invităm agenții economici de profil care vor să devină reprezentanță Hyundai, să ne contacteze pe mail office@expotehnica.ro.

Gama Hyundai disponibilă în România este compusă din:

  • seria sculelor electrice de mână
  • gama sculelor pentru grădinărit
  • generatoare de curent
  • utilaje de mică mecanizare pentru constructori
  • gama de compresoare
  • seria aparatelor pentru sudat.

Sculele electrice de mana

Gama de scule Hyundai este destinată utilizatorilor casnici. Este un ajutor perfect pentru echipele de intervenție prestatoare de diverse servicii, atelierelor de întreținere.

Avem un feedback foarte bun din rândul utilizatorilor cu diverse operațiuni profesionale de nișă.

Fiabilitatea și raportul excelent calitate – preț, face din gama sculelor Hyundai un competitor demn de luat în seamă pentru majoritatea jucătorilor de pe piață.

Sculele de gradinarit

Gama sculelor de grădinărit acoperă o plajă mare de operațiuni și se constitue într-un ajutor pentru remodelări și înfrumusețări peisagistice, este prietenul care te ajută în zona verde a gorpodăriei.

Generatoare de curent

Generatoarele de curent Hyundai sunt o sursă de energie oriunde și oricând situația o cere. De la organizările de șantier și până la alimentarea reședințelor particulare. Hyundai oferă o gamă larga de echipamente care satisfac aproape orice cerință tehnică în domeniu.

Utilaje de mica mecanizare

Utilajele de mică mecanizare, compresoarele și aparatele pentru sudură, oferă o variantă ieftină și de calitate. Orice antreprenor dedicat constructiilor industriale, civile și construcțiilor metalice le poate folosi cu incredere.

Marca Hyundai s-a mulat perfect pe sloganul, „Tehnică la îndemâna ta”.

gama de scule hyundai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *