GBH 2-26 DFR VS GBH 2-28 F

În gama ciocanelor rotopercutoare profesionale de la Bosch, clasa de 3 Kg, probabil cel mai faimos și cu notorietate pe plan mondial este ciocanul rotopercutor GBH 2-26 DFR. Apărut acum mai bine de 15 ani, acest ciocan rotopercutor a acoperit cu brio toată gama de utilizatori. La ora actuală se găsește pe șantierele marilor constructori, în dotarea echipelor de intervenție. Exte în dotarea micilor ateliere și pe raftul de scule a utilizatorilor casnici. A concurat direct cu echipamentele similare ale marilor producători de scule electrice și mereu s-a situat pe podium. A bifat la capitolul anduranță, calitate, cu un mare plus din punct de vedere preț.
„Când va ieși la pensie GBH 2-26 DFR?”

„Când va ieși la pensie GBH 2-26 DFR?”

Între comercianții de scule și utilizatori, a existat întrebarea, „Când va ieși la pensie GBH 2-26 DFR?”. Și când eram convinși că e greu să modifici perfecțiunea, în trecutul apropiat a fost lansat GBH 2-28 F. Ciocanul rotopercutor GBH 2-28 F, s-a dovedit o reeditare foarte bună, cu un aport valoros la calitățile tehnice. E un punct de vedere împărtășit și de alți clienți și totuși, dacă facem un studiu de caz, observăm că este alt echipament.

Bosch GBH 2-26 DFR
Bosch GBH 2-26 DFR

GBH 2-26 DFR VS GBH 2-28 F

În cele ce urmează tratăm GBH 2-26 DFR VS GBH 2-28 F.
Ambele ciocane rotopercutoare sunt din gama profesională, sunt livrate de către producător în valiză de transport, dar diferențele apar încă de la design. Un corp metalic care ajută la răcirea echipamentului și îi conferă un design robust și de încredere, este prima calitate  care apare la prima vedere. Cei 80 W în plus, putere care permite utilizatorului găurirea betonului cu burghiu de 28, față de 26. Energiea de impact este de 3,2J, față de cei 2,7J de la modelul GBH 2-26 DFR. Asta ne arată că producătorul a avut ca sursă de inspirație la proiectarea GBH 2-28 F, modelul vechi, GBH 2-26 DFR.

Ambele variante sunt disponibile pe piata, indiferent de anul de lansare. Este clar că producătorul a avut în vedere mărirea gamei de rotopercutoare și diversificarea la clasa de 3 Kg.

Bosch GBH 2-28 F
Bosch GBH 2-28 F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *