Balma – definiția puterii aerului comprimat

Încă din anii ’50, firma Balma are un cuvânt de spus și s-a impus pe piața compresoarelor. Acest nume, tradiția lui, notorietatea și calitatea italiană, sunt aduse și reprezentate în România de EXPOTEHNICA.

Exista compresoare din gama hobby, perfecte pentru dotarea atelierelor persoanelor fizice. O alta gama este a compresoarelor cu destinație specială, de capacități mari. Balma satisface prin calitate aproape orice cerință și provocare tehnică.

Balma – definiția puterii aerului comprimat. Datorită tehnologiei sale avansate, nivelului înalt al standardelor de calitate, îmbunătățirii continue a produselor, distribuției comerciale largi, centrelor de suport și post-vânzare extinse, marca Balma este într-o dezvoltare accelerată a prezenței și vânzărilor la nivel mondial.

Expotehnica și Balma vă oferă serviciul complet. Consultanță-vânzare-service și pune aerul comprimat să lucreze pentru dumneavoastră. Instalații pe aer mult mai durabile și mai puțin consumatoare de energie electrică, aducând un aport considerabil în economiile, calitatea și  rapiditatea proceselor dvs. de producție.

Toate echipamentele Balma sunt însoțite de documente necesare înaintea punerii în funcțiune și se aliniază la legislația în vigoare.

Specialiștii Expotehnica vă oferă gratuit consultanță de specialitate și vă garantează pe baza informațiilor obținute, achiziția perfectă pentru aplicațiile dvs. De la instalația în stadiul de proiect și până la instalații existente, din care trebuie schimbată și calibrată doar unitatea de aer comprimat.

Într-un excelent raport calitate-preț, Expotehnica și Balma vă mai oferă ceva foarte important, SIGURANȚĂ. Singuranța dvs, siguranța angajaților dvs și a afacerii dvs, reprezintă punctul cheie și de interes total , interes reflectat în elementele deprotecție de pe echipamente.

Alege Balma, alege Expotehnica și aerul o să lucreze pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *